Petit Fours bestellen?

Wil je Petit Fours bestellen en laten bezorgen? Wij hebben het makkelijk gemaakt voor jou door alle aanbieders in een handig overzicht te zetten. Hieronder staat een lijst met de best beoordeelde en grootste bakkers waar je o.a. Petit Fours kunt bestellen. Bij wie laat jij morgen Petit Fours bezorgen?
Onze keuze
Petit Fours

Taartenwinkel.nl

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Groot assortiment
Meer info +
9,4
bij Taartenwinkel.nl
Best beoordeeld
Petit Fours

BestelTaart.nl

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Videoboodschap mogelijk
Meer info +
9,6
bij BestelTaart.nl
Goede keuze
Petit Fours

Greetz

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
6 dagen per week
Meer info +
8,5
Petit Fours

Taarten.nl

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Grote keuze Petit Fours
Meer info +
9,5
bij Taarten.nl

Petit Fours bestellen

Trakteer met feestelijke Petit Fours! Petit Fours bestellen en bezorgen kan bij bovenstaande bakkers. De voordelen van het bestellen bij deze bakkers zijn:

  • Voor 17:00 bestellen is morgen bezorgen
  • Personalisatie mogelijk met een eigen foto of logo op de Petit Fours
  • Maak het nog persoonlijker en voeg een kaartje toe
  • Iedere ochtend worden de Petit Fours vers gemaakt

Petit Fours

Petit Fours zijn kleine gebakjes en leuk om uit te delen of te trakteren voor iedere gelegenheid. Een Petit Four is gemaakt van een luchtig deeg. Meestal bestaat dit deeg uit laagjes waar ook nog jam aan wordt toegevoegd. Vervolgens wordt de Petit Four overgoten met krokante chocolade. Daarna kan het worden afgemaakt met een versiering van bijvoorbeeld chocolade of een foto of logo. Vaak worden deze kleine gebakjes gebruikt op een bruiloft of een zakelijke gelegenheid zoals een beurs of opening. Vanwege het formaat van deze kleine gebakjes kan iedereen ervan genieten. Een groot stuk taart kan men wel eens overslaan, maar zo’n klein gebakje kan niemand weerstaan!

Petit Fours bezorgen

De bakkers die wij hebben geselecteerd bezorgen allemaal landelijk. Dus waar je ook woont en waar je ook Petit Fours wilt laten bezorgen, alles is mogelijk. Plaats voor 17:00 een bestelling en de Petit Fours worden morgen al bezorgd! De Petit Fours worden altijd verpakt in een mooie doos.

Petit Fours met logo

Door de vorm van de Petit Four is het superleuk om een foto of logo toe te voegen. Je logo of foto wordt dan afgedrukt op eetbaar papier en dan op de Petit Four geplaatst.

Taartbezorgers
Logo
Enable registration in settings - general