Drip cake bestellen

Een drip cake bestellen is erg populair! Een dripcake is een taart die vaak wordt gebruikt voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften en jubilea. Het kenmerkende kenmerk van een dripcake is dat er een glazuurlaag (vaak gemaakt van gesmolten chocolade of suikerglazuur) langs de randen van de taart druipt, waardoor een “drip effect” ontstaat. Dit geeft de taart een elegant en modern uiterlijk. Dripcakes kunnen worden versierd met verschillende soorten toppings, zoals vers fruit, bloemen, snoepjes en sprinkles. De taart zelf kan ook verschillende smaken hebben, zoals vanille, chocolade, aardbei en meer, afhankelijk van de voorkeur van de bakker en het evenement waarvoor de taart wordt gemaakt.

Dripcake bestellen | het assortiment

Ik heb voor jou uitgezocht welke dripcakes je allemaal online kan bestellen. Hier zijn de dripcakes die ik heb gevonden:

Dripcake "Roze"
21,95
Meer info
taartenwinkel.nl taartenwinkel.nl
KitKat Drip Cake
44,95
Meer info
besteltaart.nl besteltaart.nl
M&M Drip Cake
44,95
Meer info
besteltaart.nl besteltaart.nl

Welke soort drip cake bestellen?

Er zijn veel verschillende soorten dripcakes die je kunt bestellen, afhankelijk van de smaak en stijl die je wilt hebben. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten dripcakes:

  1. Chocolade dripcake – deze wordt meestal gemaakt met een chocoladetaart en afgewerkt met chocoladeglazuur en chocoladestukjes.
  2. Vanille dripcake – dit is een vanillecake met vanillebotercrème en een glazuurlaag van witte chocolade of gekleurde suikerglazuur.
  3. Fruit dripcake – dit is een taart met fruitige smaken, zoals aardbei of framboos, met een fruitige botercrème en fruitige glazuur.
  4. Salted caramel dripcake – deze taart heeft een karamelvulling en een zoute karamelsaus die langs de randen druipt.
  5. Funfetti dripcake – dit is een vanillecake met sprinkles erdoorheen, met een botercrème en een gekleurde suikerglazuur met sprinkles erop.
  6. Red velvet dripcake – dit is een taart met een rode fluweelachtige textuur, met roomkaasbotercrème en een glazuur van witte chocolade of cream cheese.
  7. Unicorn dripcake – deze taart heeft een gekleurde vanillecake met botercrème en een regenboog suikerglazuur met regenboog snoepjes en sprinkles.

Drip cake bestellen

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele soorten dripcakes die je kunt bestellen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt creatief zijn met de smaken, kleuren en toppings die je kiest. Met deze tips kun je nu hopelijk een lekkere dripcake bestellen.

Taartbezorgers
Logo
Enable registration in settings - general