De 5 lekkerste appeltaarten

Wil je online appeltaart bestellen? Wij zochten voor jou uit waar je online de lekkerste appeltaart kunt bestellen! Alle appeltaarten worden trouwens landelijk door heel Nederland bezorgd.

Dudok appeltaart bestellen

1. Dudok appeltaart

De beste appeltaart van Rotterdam, of misschien wel van heel Nederland is ook gewoon online via Taartenwinkel.nl te bestellen! Wat ons betreft is dit de lekkerste appeltaart die online te bestellen is.

Grootmoeders appeltaart

2. Grootmoeders appeltaart

De naam zegt het al. Als deze appeltaart volgens grootmoeders recept is bereid moet het wel ontzettend lekker zijn. Zo ziet deze appeltaart van Taartenwinkel.nl er in ieder geval wel uit!

Roomboter appeltaart

3. Roomboter appeltaart

Deze roomboter appeltaart is te bestellen bij BestelTaart.nl. Het is een zeer traditionele en ambachtelijke appeltaart en bevat dus bijvoorbeeld ook rozijnen. En de roomboter zorgt natuurlijk voor de heerlijke smaak.

Open appeltaart bestellen

4. Open appeltaart

Deze open appeltaart is te bestellen bij Greetz.nl. Normaal gesproken wordt een appeltaart afgemaakt met een raster of kruimels, maar deze appeltaart is open. Lekker veel appel dus!

Brievenbus appeltaart

5. Brievenbus appeltaart

Wist je dat er zelfs appeltaarten bestaan die je door de brievenbus kunt laten bezorgen? Echt ideaal, want dan kan de appeltaart gewoon worden bezorgd wanneer er niemand thuis is! Deze brievenbus appeltaart kost slechts € 9,95 en is te bestellen bij Taartenwinkel.nl

Keuze genoeg dus om appeltaart te bestellen. Kies de beste appeltaart van Dudok of juist een traditionele appeltaart met een raster, met of zonder rozijnen. Of ga je het eens heel anders aanpakken en laat je een appeltaart versturen door de brievenbus? Wat je ook te vieren hebt, en wat je ook gaat kiezen, wij hopen dat bovenstaande appeltaarten in de smaak zullen vallen.

Er zijn vele verschillende recepten voor appeltaart, dus het is moeilijk om te zeggen wat de “beste” appeltaart is. Het hangt af van persoonlijke voorkeuren en smaken wat mensen lekker vinden. Sommige mensen houden van een klassieke appeltaart met een bladerdeeg bodem en plakken appel in een laag op de taart. Anderen houden van een appeltaart met een cakebodem en een vulling van appelmoes en kruimeldeeg. Nog anderen houden van een appeltaart met een crumblebodem en een laagje geroosterde appel. Een goede appeltaart is gemaakt van vers, zoetzure appels die goed geschild en in dunne plakjes zijn gesneden. De appelplakjes moeten goed gecombineerd zijn met de rest van de vulling en de taartbodem, zodat de taart een harmonieuze smaak heeft. Bovendien moet de taart voldoende zoet zijn om lekker te zijn, maar niet te zoet om de smaak van de appels te overschaduwen.

Taartbezorgers
Logo
Enable registration in settings - general