Appeltaart bestellen?

Wil je appeltaart bestellen en laten bezorgen? Wij hebben het appeltaart bestellen makkelijk gemaakt voor jou door alle aanbieders in een handig overzicht te zetten. Hieronder staat een lijst met de best beoordeelde en grootste bakkers waar je o.a. appeltaart kunt bestellen. Bij wie laat jij morgen appeltaart bezorgen?
Onze keuze
Appeltaart

Taartenwinkel.nl

Grote keuze appeltaarten
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Landelijke bezorging
Meer info +
9,4
bij Taartenwinkel.nl
Best beoordeeld
Appeltaart

BestelTaart.nl

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Videoboodschap mogelijk
Meer info +
9,6
bij BestelTaart.nl
Goede keuze
Appeltaart

Greetz

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
6 dagen per week
Meer info +
8,5
Appeltaart

Taarten.nl

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Optie met taartkaarsjes
Meer info +
9,5
bij Taarten.nl

Appeltaart bestellen

Wie lust er nu geen appeltaart? Wat je ook wilt vieren, een appeltaart valt bij iedere in de smaak! Een appeltaart bestellen en bezorgen kan bij bovenstaande bakkers. De voordelen van het bestellen bij deze bakkers zijn:

  • Voor 17:00 taart bestellen is morgen taart bezorgen
  • Personalisatie mogelijk met een eigen foto op de taart
  • Maak het nog persoonlijker en voeg een kaartje toe
  • Iedere ochtend wordt de appeltaart vers gemaakt

Appeltaarten

De taart bezorgers die wij hebben geselecteerd bezorgen allemaal landelijk. Dus waar je ook woont en waar je ook een taart wilt laten bezorgen, alles is mogelijk. Plaats voor 17:00 een bestelling en de taart wordt morgen al bezorgd!

Appeltaart is echt oer-Hollands. Wie is er nu niet opgegroeid met een lekkere verse Hollandse appeltaart? Een appeltaart ken verschillende vormen. Zo hebben we de klassieke appeltaart, vaak met een raster. Een variatie daarop is de appelkruimeltaart of de appel/noten taart. Daarnaast zien we de appeltaart ook nog eens als vlaai verschijnen. Een van de meest bekende appeltaarten is de Dudok appeltaart. Ook deze is online te bestellen.

Appeltaart met foto

Iedere taart is te personaliseren met een foto, dus ook een appeltaart. De foto wordt afgedrukt op eetbaar papier en dan bovenop de taart geplaatst. Zo maak je het extra persoonlijk

Beste appeltaart

Wat is nu eigenlijk de beste appeltaart? Regelmatig zijn er wedstrijden in Nederland waarbij men een prijs kan winnen voor de beste appeltaart. Een van de bekende beste appeltaarten is die van Dudok. Deze Dudok appeltaart is ook online te bestellen! Kijk ook eens bij de 5 lekkerste appeltaarten.

Taartbezorgers
Logo
Enable registration in settings - general