Fototaart bestellen?

Wil je een fototaart bestellen met je eigen foto en laten bezorgen? Wij hebben het bestellen makkelijk gemaakt voor jou door alle aanbieders in een handig overzicht te zetten. Hieronder staat een lijst met de best beoordeelde en grootste bakkers waar je o.a. fototaart kunt bestellen. Bij wie laat jij morgen een fototaart bezorgen?
Onze keuze
Fototaart

Taartenwinkel.nl

Grote keuze fototaarten
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Landelijke bezorging
Meer info +
9,4
bij Taartenwinkel.nl
Goede keuze
Fototaart

Greetz

Zeer veel fototaarten
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
6 dagen per week landelijk bezorgd
Meer info +
8,5
bij Greetz.nl
Best beoordeeld
Fototaart

BestelTaart.nl

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Videoboodschap mogelijk
Meer info +
9,6
bij BestelTaart.nl
Fototaart

Taarten.nl

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Optie met taartkaarsjes
Meer info +
9,5
bij Taarten.nl

Fototaart bestellen

Een fototaart bestellen en bezorgen kan bij bovenstaande bakkers. De voordelen van het bestellen bij deze bakkers zijn:

  • Voor 17:00 taart bestellen is morgen taart bezorgen
  • Personalisatie mogelijk met een eigen foto op de taart
  • Maak het nog persoonlijker en voeg een kaartje toe
  • Iedere ochtend wordt de fototaart vers gemaakt

Fototaarten

Een fototaart is de ultieme manier om iemand echt te verrassen. Kies een taart, klik op bestellen en upload een foto. De bakker drukt het voor jou af op eetbaar papier en plaatst het op de taart. Ben je handig met Photoshop? Maak dan een leuke creatie en een unieke fototaart! Jouw fototaart wordt feestelijk verpakt en je kunt er ook nog een kaartje bij doen om het extra persoonlijk te maken. Alle taartbezorgers op deze website bieden fototaart aan. Een fototaart is bijvoorbeeld leuk om iemand te feliciteren, bij de foto kan dan ook een tekst zoals gefeliciteerd worden geplaatst. Ook zakelijk worden fototaarten vaak gebruikt om een nieuwe samenwerking te vieren. Het maakt eigenlijk niet uit wat de gelegenheid is, een fototaart is altijd leuk!

Fototaart formaten

De fototaarten zijn verkrijgbaar als ronde fototaart of vierkante fototaart. Eigenlijk maakt het niet zo heel veel uit of je nu een ronde of vierkante taart kiest, maar voor de foto kan het wel belangrijk zijn. De foto op een vierkante taart komt mooi tot zijn recht. Een ronde foto moet worden bijgesneden dus er bestaat kans dat een deel van de foto wegvalt.

Fototaart bezorgen

De taartbezorgers die wij hebben geselecteerd bezorgen allemaal landelijk. Dus waar je ook woont en waar je ook een fototaart wilt laten bezorgen, alles is mogelijk. Plaats voor 17:00 een bestelling en de fototaart wordt morgen al bezorgd!

Een fototaart bezorgen kan een leuke en persoonlijke manier zijn om iemand te feliciteren of een bijzondere gelegenheid te vieren. Een fototaart is een taart waarbij een afbeelding wordt geprint op de bovenkant van de taart, meestal met eetbare inkt op een laagje marsepein of fondant. Het bezorgen van de fototaart kan ervoor zorgen dat de ontvanger zich extra speciaal voelt, omdat het een verrassing is en de taart direct naar hen toe wordt gebracht. Je kunt ervoor zorgen dat de fototaart wordt bezorgd op het adres van de ontvanger, en je kunt zelfs een persoonlijk bericht of een kaartje toevoegen om het cadeau nog specialer te maken. Kortom, als je iemand wilt verrassen met een persoonlijke en smakelijke traktatie, kan het bezorgen van een fototaart een leuke en originele manier zijn om dit te doen.

Taartbezorgers
Logo
Enable registration in settings - general