Kindertaart bestellen?

Wil je een kindertaart bestellen en laten bezorgen? Wij hebben het bestellen van kindertaart makkelijk gemaakt voor jou door alle aanbieders in een handig overzicht te zetten. Hieronder staat een lijst met de best beoordeelde en grootste bakkers waar je o.a. kindertaart kunt bestellen. Welk kind maak jij blij door een kindertaart te laten bezorgen?
Best beoordeeld
Kindertaart

BestelTaart.nl

Grootste keuze kindertaarten
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Landelijke bezorging
Meer info +
9,6
bij BestelTaart.nl
Onze keuze
Kindertaart

Taartenwinkel.nl

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Veel keuze aan kindertaarten
Meer info +
9,4
bij Taartenwinkel.nl
Goede keuze
Kindertaart

Greetz

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
6 dagen per week
Meer info +
8,5
Kindertaart

Taarten.nl

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Optie met taartkaarsjes
Meer info +
9,5
bij Taarten.nl

Kindertaart bestellen

Welk kind maak je nu niet blij met een kinderverjaardagstaart? Een kindertaart bestellen en bezorgen kan bij bovenstaande bakkers. De voordelen van het bestellen bij deze bakkers zijn:

  • Voor 17:00 taart bestellen is morgen taart bezorgen
  • Personalisatie mogelijk met een eigen foto op de taart
  • Maak het nog persoonlijker en voeg een kaartje toe
  • Iedere ochtend wordt de kindertaart vers gemaakt

Kindertaarten

De taart bezorgers die wij hebben geselecteerd bezorgen allemaal landelijk. Dus waar je ook woont en waar je ook een kindertaart wilt laten bezorgen, alles is mogelijk. Plaats voor 17:00 een bestelling en de kindertaart wordt morgen al bezorgd!

Welk kind maak je nu niet blij met een lekkere kindertaart? Een kinderverjaardag zonder kinderverjaardagstaart is toch ondenkbaar? Een mooi moment op een kinderverjaardag is wanneer de kindertaart tevoorschijn komt en iedereen het kind toezingt. Het liefst natuurlijk met brandende taartkaarsjes zodat de jarige job de kaarsjes mag uitblazen.

Kindertaart soorten

Voor ieder budget is er een kindertaart te bestellen. De basis is de kinderslagroomtaart. Deze zijn in allerlei vormen (rond en vierkant) en formaten te bestellen. Het leuke van een kinderslagroomtaart is dat je deze zelf helemaal kunt personaliseren door een foto toe te voegen van de jarige job. De meeste kinderslagroomtaarten worden standaard geleverd met taartkaarsjes om het extra feestelijk te maken.

Naast kinderslagroomtaarten zijn er ook marsepeintaarten. Net wat luxer en vaak ook zeer kleurrijk. Ze zijn te verkrijgen in verschillende thema’s voor zowel jongens als meisjes. Wil je echt uitpakken dan bestaan er ook 3D taarten zoals de Unicorn taart.

Taartbezorgers
Logo
Enable registration in settings - general