Unicorn taart bestellen

Een kind verras je natuurlijk met een originele kindertaart. Wat ons betreft ga je dan deze prachtige unicorn taart bestellen die we vonden bij Taartenwinkel.nl? Wij zijn helemaal verliefd op deze taart. Op onderstaande foto hebben we de unicorn taart alvast aangesneden. Op deze manier worden de laagjes zichtbaar, want deze taart noem je ook wel een layer cake. Deze unicorn taart is opgebouwd met laagjes red velvet cake, chocolade cake en daartussen een lekkere vanille creme.

Unicorn kindertaart
Unicorn taart van Taartenwinkel.nl

De unicorn taart wordt feestelijk afgemaakt met dotjes vanillecreme, sprinkles en een leeftijd van marsepein. Maar de taart is verder ook helemaal naar eigen wensen te personaliseren. Dus wil je een leuke kinderverjaardag vieren dan moet je echt deze unicorn taart bestellen!

Wat is een unicorn taart?

Een unicorn taart is een taart die is gemaakt in de vorm van een eenhoorn, met kleurrijke decoraties en glitters. De taart kan gemaakt zijn van een basisbiscuit met botercreme of fondant, en kan versierd zijn met suikerbloemen, marsepein, of andere zoetwaren om de taart een magisch en feestelijk uiterlijk te geven. Unicorn taarten zijn populair bij kinderen en zijn vaak het middelpunt van een verjaardagsfeestje of andere speciale gelegenheid.

3D unicorn taart bestellen

Bij Besteltaart.nl kun je ook unicorn taart bestellen. Ze verkopen daar maar liefst 3 verschillende soorten unicorn taart. De mooiste vonden wij onderstaande. Maar bekijk ook zeker de 3 andere taarten.

Unicorn taart bestellen
3D Unicorn taart bestellen

Taartbezorgers
Logo
Enable registration in settings - general