Cupcakes bestellen?

Wil je cupcakes bestellen en laten bezorgen? Wij hebben het cupcakes bestellen makkelijk gemaakt voor jou door alle aanbieders in een handig overzicht te zetten. Hieronder staat een lijst met de best beoordeelde en grootste bakkers waar je o.a. cupcakes kunt bestellen. Bij wie laat jij morgen cupcakes bezorgen?
Onze keuze
Cupcakes

Taartenwinkel.nl

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Grote keuze cupcakes
Meer info +
9,4
bij Taartenwinkel.nl
Best beoordeeld
Cupcakes

BestelTaart.nl

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
Grote keuze cupcakes
Meer info +
9,6
bij BestelTaart.nl
Goede keuze
Cupcakes

Greetz

Landelijke bezorging
Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
6 dagen per week
Meer info +
8,5
bij Greetz.nl

Cupcakes bestellen

Cupcakes zijn leuk om uit te delen en mee te trakteren. Cupcakes bestellen en bezorgen kan bij bovenstaande bakkers. De voordelen van het bestellen bij deze bakkers zijn:

  • Voor 17:00 taart bestellen is morgen cupcakes bezorgen
  • Personalisatie mogelijk met een eigen foto of logo op de cupcakes
  • Maak het nog persoonlijker en voeg een kaartje toe
  • Iedere ochtend worden de cupcakes vers gemaakt

Cupcakes

Cupcakes zijn superleuk om uit te delen en om mee te trakteren. Cupcakes zijn kleine kunstwerkjes dus ontzettend leuk om iemand mee te verrassen. Vaak beginnen kinderen al aan het maken van cupcakes, maar het vakmanschap mag niet onderschat worden. Er komt heel wat kijken bij het maken van een goede cupcake. Cupcakes bestaan altijd uit een luchtige gebakje met daarop botercreme. De creme wordt met een speciaal spuitmondje sierlijk op het cakeje gespoten. Vaak wordt er ook nog een kleurtje toegevoegd om het extra feestelijk te maken. Hierna worden de cupcakes afgemaakt met bijvoorbeeld sprinkles of vers fruit. Ook is het mogelijk om een foto of logo toe te voegen. Deze worden afgedrukt op eetbare papiertjes en dan bovenop de cupcakes geplaatst.

Op zoek naar andere kleine gebakjes? Dan kun je natuurlijk ook Petit Fours bestellen of donuts.

Cupcakes bezorgen

De bakkers die wij hebben geselecteerd bezorgen allemaal landelijk. Dus waar je ook woont en waar je ook cupcakes wilt laten bezorgen, alles is mogelijk. Plaats voor 17:00 een bestelling en de cupcakes worden morgen al bezorgd!

Luxe cupcakes bestellen

Het assortiment aan cupcakes bij onze geselecteerde bakkers is erg groot, dus er zijn voor cupcakes voor ieder budget. Als je iets bijzonders te vieren hebt zijn luxe cupcakes dus een goed idee.

Taartbezorgers
Logo
Enable registration in settings - general