Brownies per post bestellen

Taart bestellen is natuurlijk een goed idee maar wist je dat je ook brownies per post kunt bestellen? Het is een ideale oplossing want de brownies passen precies in een brievenbusdoos. Op deze manier kan het gewoon met de post verstuurd worden en in de brievenbus worden bezorgd. Dus ook als er niemand thuis is worden de brownies altijd bezorgd!

Wij hebben voor jou gezocht naar de leverancier met de beste prijs/kwaliteit verhouding en dat is Box Brownies geworden. Zij leveren het snelst de beste brownies per post vanaf € 11,95.

Hoe worden de brownies per post verstuurd?

De brownies worden hygiënisch verpakt in een brievenbusdoos. Deze doos past perfect door de brievenbus en zo kunnen de brownies altijd bezorgd worden, ook als er niemand thuis is. Handig hè?

Hoe lang duurt het voordat de brownies worden verstuurd?

De brownies worden op de door jou gekozen datum bezorgd. In de meeste gevallen worden de brownies dan de volgende dag via PostNL bezorgd (behalve op zondag en maandag). Voor feestdagen en het weekend adviseren wij om rekening te houden met een extra dag voor de bezorging. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan worden de brownies dezelfde dag verzonden.

Zijn er ook vegan brownies?

Jazeker! Er is een ruim assortiment aan vegan brownies.
Taartbezorgers
Logo
Enable registration in settings - general